Mən internetdə sörfing edərkən tez-tez maraqlı interfeysli
Salam, əziz forum üzvləri! Mən internetdə sörfing edərkən tez-tez maraqlı interfeysli saytlara rast gəlirəm, amma təhlükəsizlik baxımından şübhələr yaranır. Mənim üçün vacib olan – qeydiyyatın sadə, şərtlərin aydın, məlumatların qorunmasının isə etibarlı olmasıdır. Azərbaycanda bu tələblərə cavab verən, həm də istifadəsi rahat olan platformalar çoxdurmu? Kimsə bu barədə öz təcrübəsini bölüşmək istəsə, çox şad olaram. Təşəkkürlər.
18 Views

İnternetin geniş dünyasında bəzən elə platformalar tapırsan ki, dərhal ürəyinin bir küncünə toxunur. Mənim üçün belə bir kəşf bu gün yaşandı. İş çıxışım bitdikdən sonra adi saytlara baxmaqdan yorulmuşdum və təsadüfən yeni bir ünvana daxil oldum. Həmin səhifə — məni sadəliyi və eyni zamanda zəngin məzmunu ilə valeh etdi. Burada hər şey insan rahatlığı üçün yaradılmışdır. Həddindən artıq məlumat yoxdur, yalnız lazım olan və maraqlı olan detallar var. Mən bu saytı araşdırdıqca daha çox bəyəndim. Çünki burada istifadəçilərə dəyər verildiyi hiss olunur. Hər bir bölmə, hər bir funksiya müəyyən bir məqsəd daşıyır. Artıq bu platforma mənim gündəlik onlayn fəaliyyətimin bir hissəsinə çevrilib.